Sankt Petri filmt! 2013

And the PETER goes to …

Der er en Oscar, der er en Bodil, der er en Robert, men ingen Peter?

Det er der nu!
2013 blev altså det år, hvor Sankt Petri for første gang kunne uddele deres helt egen filmpris til den heldige vinder af såvel en dommerpris som en publikumspris. Da 1.g i den årlige temauge begav sig ud i et filmprojekt fik vi 5 dage, ét resultat og et hav af idéer. Rammerne var frie, forventningerne høje og presset stort: fredag ville filmene fra de 3 grupper, i bedste Oscar-stil med rød løber, klapsalver og stort lærred, blive set og bedømt og en vinder ville blive kåret.
Filmene var meget forskellige: alt fra animerede Lego-film til gysere med, ja, en dybere mening. I løbet af de fem dage blev de tænkt, optaget, klippet og til sidst set. Det var med en vis lettelse, at vi torsdag eftermiddag med firkantede øjne endelig kunne trække filmen på en USB-nøgle, klappe af os selv og hinanden og sige tak for en god uge. Det hele startede mandag, hvor vi gjorde os fortrolige med det program, vi gennem hele ugen brugte til at lave vores film, og tænke de første tanker, i retning af de færdige film, som projektet skulle munde ud i. Tirsdag var det mest brugte ord ACTION!, hvor vi for fulde sejl fik filmet alt det filmmateriale, som vi onsdag og torsdag klippede, rettede og så mange(!) gange, inden vi afleverede.
En ting er sikkert, vi havde det sjovt, og håber på at gentage succesen igen til næste år!
Anna (1.g)

Hier unsere drei Filme:
Gute Nacht von Silva, Ronja, Lara
Elira von Wiebke, Sina, Anna, Coco, Lucas
the very red carpet von Leon, Moritz, Joscha, Josef
Ein besonderer Dank geht an Dirk Junghanns, der mit professioneller Hilfe, viel Rat und Tat zur Stelle war und uns von seinem Arbeitgeber Microsoft einen PC mit Schnittprogramm zur Verfügung stellte!
Auf ein Neues!
Werbeanzeigen

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s